Nyheter‎ > ‎

Sundbybergs IK hockeyjuniorers hjältar.

skickad 21 jan. 2016 02:36 av Per Håkansson   [ uppdaterad 21 jan. 2016 03:06 ]

Sammanhållningen och glädjen är det som för laget framåt. Sundbybergs IK Hockeyjuniorer är laget som inte samlar på segrar eller pokaler! De tränar och lirar för att hockey är det roligaste de vet och den gemenskap och glädje hockeyn ger killarna i laget. 

Inne i omklädningsrummet vid den slitna Tulehallen sitter 16-åriga Philip Rennerfelt. SIK-centern tyckte det var kul att vinna för första gången i juniorsammanhang.

– Det kändes konstigt, för det var inget vi var vana med. Lite svårt att få in det. Det var en riktig kämpainsats och det kändes bra, säger han strax efter förlustmatchen mot Väsby IK, där han för övrigt fick matchstraff.


– Jag slogs lite, säger Philip med ett leende.

Men trots de båda segrarna nyligen, är det viktigaste inte att vinna.

– Vi tänker inte så mycket på alla förluster. Vi är här för att ha roligt och har en stark glädje och gemenskap i laget. Oavsett har vi alltid haft väldigt kul, avslutar Philip.


Headcoach Adrian Hinz

– De här killarna är svåra att beskriva. Alla lirar för att det är så kul och är alltid glada. Trots alla förluster är det inte svårt att motivera dem. Det är klart att vi hoppats på en seger tidigare, men det viktigaste är att alla har och fortsätter ha kul, fortsätter Adrian Hinz. 


Klicka på fotot i tidningen för att se fler bilder.
Comments