Nyheter‎ > ‎

SIK Hockeys årsmöte den 6 april skjuts upp!

skickad 17 mars 2020 02:55 av Per Håkansson

Med anledning av Coronavirusets framfart så är den situation som råder just nu extraordinär och regeringen har fattat beslut om att förbjuda större folksamlingar. Syftet med beslutet är att hindra smittspridning. Detta är överordnat föreningens stadgar om att årsmöte ska genomföras senast en viss tidpunkt.

 

Utifrån detta och Riksidrottsförbundets rekommendationer har klubbstyrelsen beslutat att de sektioner som har planerat in sina årsmöten före den 15 april skjuter upp dem till en senare tidpunkt. Detta för att samtliga medlemmar, oavsett om du tillhör en riskgrupp eller inte, ska ha möjlighet att närvara vid årsmötet. Det är viktigt att sektionens medlemmar tydligt informeras om situationen och beslutet. De nu valda sektionsstyrelserna får fortsatt uppdrag att förvalta sektionerna fram till det nya datumet för årsmötet.

 

Än så länge är föreningens årsmöte den 21 april INTE inställt. Även träningar och andra aktiviteter som inte omfattas av Regeringens direktiv fortsätter som vanligt. Detta kan dock komma att ändras om vi får nya direktiv från Riksidrottsförbundet och/eller Regeringen

SIK klubbstyrelse


PS! SIK hockeystyrelse återkommer om nytt datum.

Comments