Nyheter‎ > ‎

Information om åtgärder och restriktioner pga Corona.

skickad 23 dec. 2020 03:16 av Per Håkansson   [ uppdaterad 23 dec. 2020 03:18 ]
Nya direktiv kom under fredagen om nya restriktioner gällande c19 från Regeringen, Folkhäsomyndigheten, smittskyddsläkaren region Stockholm och Kommunen.

Ishallen och Isbiten kommer hållas stängd till den 24 januari.
Detta innebär att samtliga träningar ställs in fram till den 24 januari.
Efterhand som ny information kommer så skickar vi ut mer info.

Restriktioner i Sundbybergs stad tisdag 22 december:

Utomhusanläggningar tillfälligt stängda för organiserad idrott tom 8 januari.

Folkhälsomyndigheten och Smittskydd Stockholm har uppmanat kommunerna att stänga utomhusanläggningarna till den 24 januari 2021. Sundbybergs stad har därför beslutat att omedelbart stänga utomhusanläggningarna för organiserad idrott, men väljer att i en första omgång hålla dem stängda till och med den 8 januari.

Under tisdagen förtydligade Folkhälsomyndigheten sin rekommendation när det gäller träning på utomhusanläggningar. Smittskydd Stockholm har i sin tur gjort en bedömning av de lokala förutsättningarna och har uppmanat att människor under en begränsad tid ska avstå från organiserad idrott även utomhus.

Sundbybergs stad har därför beslutat att stänga utomhusanläggningarna mellan den 23 december och den 8 januari 2021. Under mellandagarna kommer det göras en avstämning av utvecklingen och de lokala förutsättningarna, och därefter kommer staden fatta beslut om tiden mellan den 9 och 24 januari.


Se kommunens länk nedan


https://www.sundbyberg.se/stod-omsorg/trygg-och-saker/information-med-anledning-av-coronaviruset.html

Comments