Nyheter‎ > ‎

”2017 åker vi till Mongoliet och spelar hockey”

skickad 18 nov. 2015 09:27 av Sundbyberg Hockey
SIK Recreation Team Herrar är ett av SIK Hockey senast startade lag. De har spelat tillsammans i 9 år men under namnet Matte HC. Nu går de in i SIKs organisation. 
Nyfiken på detta nya tillskott i sektionen? Lagledare Mathias Adelmor svarar:


Vilka är ni? 

Vi är ett gäng människor som gillar hockey, en del har aldrig spelat och några har spelat men tröttnat eller skadat sig i unga år. Den yngste är 22år och den äldsta spelaren är 71år. Vi spelar/leker hockey för att det är kul. Vi har spelare från Spanien, Mongoliet, Frankrike, Nya Zeeland. Så det är en härlig blandning av människor. Jag började min hockeykarriär för 9år sedan, då jag fyllde 30. Har aldrig spelat hockey innan. Vi var då 4st som ville göra mer än att besöka allmänhetens åkning och kom då i kontakt med Per Håkansson (SIK Hockey). Vi fick då hyra ishallen av SIK. Nu 9år senare så är vi 40+ deltagare i vår kontaktlista och det blir fler och fler.

Varför väljer Matte HC att gå in i SIK Hockeys organisation? För att lättare nå ut till allmänheten och ge fler möjlighet att spela hockey. Även på en lekfull nivå som MatteHC är.

Har ni något mål med hockeyn? Att fler ska spela/leka hockey. Vi har även ett kortsiktigare mål. Och det är att åka till Mongoliet 2017 och spela i en hockeyturnering som vi blivit inbjudna till.

Spelar ni matcher? Vi har spelat några matcher mot några veteranlag, Segeltorp och Sundbyberg och även SIK j20.

Hur länge har du varit aktiv SIK? Jag har varit aktiv i SIK 1 år på riktigt, men har hjälpt till i A-laget och Veteraner under 6år.

 Vill du börja spela med detta spännande lag kontakta Matte på mathias.adelmor@telia.com

Comments